van Lenovo Lenovo mobiele Vibe S1

10 Feb 2016

Prijzen en specificaties van Lenovo Lenovo mobiele Vibe S1-zal meest recent ditmaal zeker geneigd zijn te willen hebben. Yupz, zoals in lansir door een paar online plaatsen en geïntroduceerd op de IFA in Berlijn 2015, volledige specificaties van Lenovo S1 Vibe en taai. Voordat u een slimme telefoon die zeker u wilt een telefoon met het vermogen van zware koopt, niet traag, vooral wanneer gebruikt voor het spelen van games, evenals verschillende android-applicaties mengnstal.

Lenovo S1 Vibe gegeven verspanen van vaardigheden, met een MediaTek MT6752 met snelheid Octa-core 2.4 GHz Cortex-A53 was meer dan genoeg om de mobiele telefoon met soepel en snel. Niet alleen dit, groot geheugen capaciteit RAM 3 GB mengindarkan mobiele telefoon van de “vertraging” of de “slow”. Deze telefoon draait een Android besturingssysteem, met de nieuwste versie van IE 5.0 lollipop.

De graphics zijn Bachelor Lenovo Vibe, gezellig ingericht met de Mali GPU-T760 display MP2 gladder en heldere beelden en laat alleen afspelen van een video met hoge resolutie. Bovendien, formaat in combinatie met het scherm 5 inches al gegeven de hoge resolutie van maximaal Full HD 1920 x 1080 pixel en high-density 441 ppi. Extra Bedankt ketaaman scherm krijgt wakker IPS-LCD capacitief aanraakscherm.

 

Harga dan Spesifikasi Lenovo Vibe S1

de prijs van de laatste HP Lenovo Bachelor-Vibe
Lenovo Vibe S1
Lenovo S1 Vibe excellence ligt in het historische hart van camera, mobiele telefoon die dit middenklasse menyasar met de prijs HP Lenovo S1 Vibe $ 299 bereikt als de camera back-13 Megapixel met autofocus, beeldstabilisatie en digitale belichtingscompensatie waarmee PAL mengambail afbeelding met als gevolg dat veel meer scherp en helder. Niet alleen dat, deze camera telefoon selfie meer dan de gemiddelde mobiele telefoon concurrenten namelijk + 8 MP 2 MP voor veel betere resultaten.

Opslaan extra intern geheugen van 32 GB, zelfs buddy kan zelfs worden uitgebreid tot 128 GB. Voor het Internet, is het heel comfortabel dijaringan 3 g tot 4 g LTE. Li-Po-niet-verwijderbare batterij van 2500 mAh zorgt duurzaamheid voor lang genoeg zodat de gebruikers comfortabeler zullen.


TAGS S1 Vibe S1


-

Author

Follow Me